Vilket ansiktsvisir passar arbetsplatsens behov?

Är det viktigt att visiret är bekvämt? Ska det vara ett enkelt engångsskydd eller ska ansiktsvisiret gå att använda flera gånger? Här får du mer information om olika typer av skyddsvisir/ansiktsvisir för att kunna hitta det skydd som passar arbetsplatsens specifika krav.

Ansiktsvisir med extra komfort

Vissa visir har en skumgummikant som gör ansiktsvisiret bekvämt att använda under längre perioder. Nackdelen med den typen av skydd är att de är svåra att rengöra på grund av den porösa skumgummiytan och bör kasseras efter användning.

Skyddsvisir för flergångsbruk

Andra skyddsvisir är tillverkade i ett material som är enkelt att desinficera efter användning och därför tål att användas igen och igen. Nackdelen med de här skydden är att de ofta är mindre bekväma att bära och passar bra att använda under kortare stunder.
Var alltid noga med att kontrollera märkningen för att vara säker på att det skydd du valt är CE-märkt och godkänt för din bransch.
Alla visir i Hede Safetys sortiment är CE-märkta. Beställ skyddsutrustningen direkt i vår webbutik eller begär offert enkelt och smidigt.