Beskrivning

Rotaid värmeskåp

Ett utomhusskåp tillverkat för hjärtstartare!

I Rotaid värmeskåp innehåller det larm, värmeelement samt LED Belysning. Har gjorts tester ner till -30 C° dock så rekommenderar tillverkaren att inte gå under -25 C° allt eftersom dem ej garanterar att utomhusskåpet klarar de graderna utan att få följddefekter.

 • Värmeelement
  Rotaid Värmeskåp har ett svensktillverkat värmeelement som hela tiden ser till att skåpet har en innertemperatur på minst
  +5 C° även vid -25 C°. Värmen slås på och justeras automatiskt om temperaturen ute sjunker, vilket ger skåpet en låg energiförbrukning.
 • LED Belysning
  Belysningen kommer att börja blinka om det blir fel på värmeelementet eller vid ett strömavbrott. Detta för att varna ägaren eller allmänheten att vidta åtgärder.
 • IP55
  Rotaid Värmeskåp har en IP55 klassificering vilket betyder att utomhusskåpet klarar tuffare miljöer som te.x damm och vatten i skadliga mängder.
 • Robust
  Skåpet är tillverkat av Polykarbonat som är en transparent termoplast med exceptionell hållbarhet. Materialet används främst till butiksfönster, flygplansfönster och dörrfönster som ska vara stöt-, spark- och slagtåliga. Detta säkerställer risken för stöld.

Rotaid’s värmeskåp passar de flesta modeller utav hjärtstartare som te.x CardiAid, Powerheart G5, Philips HS1 och Lifepak.

Skåpet är tillverkat i Holland utav återvunnet material vilket är bra för miljön!

Mått: Höjd 48 cm, Bredd 48 cm, Djup 18 cm
Vikt 6,7 kg