Vikten av Första Hjälpen Informationstavla

Genom att ha en första hjälpen tavla synligt för alla medarbetare kan vi öka medvetenheten och snabbheten i responsen vid nödsituationer. Mindre skador kan snabbt bli allvarliga om de inte behandlas omgående, och med rätt utrustning på plats kan vi förhindra detta. En första hjälpen-station är central, men det blir ännu effektivare när den kompletteras med en tydlig första hjälpen informationstavla.

Första Hjälpen Tavla Mini för Mindre Utrymmen

Första hjälpen tavla mini är designad för platser med begränsat utrymme. Den fokuserar på de mest grundläggande behoven, som plåster och blodstoppare, och är ett utmärkt komplement till din huvudsakliga första hjälpen-utrustning.

First Aid – Burn Station av Cederroth

För arbetsplatser med en högre risk för brännskador har Cederroth utvecklat en specialdesignad station. Den kombinerar snabb avkylning med smärtlindring för att ge omedelbar lättnad vid brännskador. Dessutom inkluderar den blåa plåster, vilket är essentiellt för dem inom livsmedelsindustrin.

Robusta Förbandsskåp för Varje Arbetsplats

Ett robust och välutrustat förbandsskåp är oumbärligt för verkstaden och industrin. Oavsett om det är förband, fingertoppsplåster eller ögonsköljning, så ska ditt skåp vara redo att hjälpa när olyckan är framme.

Förbandslådor & Väskor för de på Språng

För de som är ständigt i rörelse erbjuder vi första hjälpen-förbandslådor och väskor. Dessa bärbara alternativ är utmärkta för tillfälliga arbetsplatser och servicefordon.

Vad är fördelarna med en första hjälpen informationstavla på arbetsplatsen?

En sådan tavla ger omedelbar tillgång till viktig information, vilket kan påskynda responsen vid nödsituationer och därmed minska risken för allvarliga skador.

Vad ingår i en första hjälpen tavla mini?

En första hjälpen tavla mini innehåller oftast grundläggande första hjälpen-verktyg som plåster och blodstoppare.

Är det möjligt att anpassa innehållet i min första hjälpen informationstavla?

Ja, vid Hede Safety strävar vi efter att erbjuda anpassade lösningar för att möta varje företags unika behov.

Hur väljer jag rätt första hjälpen-utrustning för min arbetsplats?

Valet bör baseras på arbets