En första hjälpen-tavla har innehåll för att hantera flera olika skador och är dessutom lätt att anpassa efter just era specifika vårdbehov. Att ha en första hjälpen-station på arbetsplatsen är viktigt för att kunna ta hand om allvarliga skador när olyckan är framme. Vi erbjuder första hjälpen-tavlor från flera olika varumärken, i flera olika storlekar, utföranden samt design för att passa till just er verksamhet.

Genom att ha en första hjälpen-tavla eller ett förbandsskåp tillgängligt och synligt för samtliga medarbetare på arbetsplatsen finns det en förhoppning om att fler hjälper till om någon skadar sig. Tillsammans, och med hjälp av första hjälpen-utrustning, kan ni förhindra att mindre sår och skador förvärras. Säkra arbetsplatsen och skydda de anställda genom att införskaffa en första hjälpen-station.

En första hjälpen-station kan hantera flera typer av skador och dessutom enkelt anpassas efter olika vårdbehov. Med en komplett första hjälpen-utrustning på arbetsplatsen hoppas vi att fler ska kunna hjälpa när olyckan är framme.

Komplettera gärna utrustningen med en första hjälpen-informationstavla där viktig information och telefonnummer är samlade.

Första hjälpen-tavla (mini)

Första hjälpen-tavla mini är en tavla med enbart plåster och blodstoppare. Tavlan passar för mindre utrymmen eller som komplement till annan första hjälpen-utrustning.

First Aid – Burn station

Cederroth har utvecklat First Aid Burn Station med bland annat kompresser för brännskador som effektivt ger både snabb avkylning och smärtlindring vid första och andra gradens brännskador. Kompresserna skapar en tillfällig skyddande barriär över den skadade huden, samtidigt som de kyler och lugnar huden för att lindra smärta.

Alla produkterna är enkla att använda och försedda med klara instruktioner. Dessa produkter är särskilt lämpliga för arbetsplatser med hög risk för brännskador och kan hjälpa till att lindra smärta och främja läkning vid brännskador. Tavlan är även försedd med blåa plåster vilket är ett krav inom livsmedelsindustrin.

Förbandsskåp

Ett robust förbandsskåp av trä och med plexiglasdörr är ett bra val för verkstaden, industrin och tillverkningsbranschen. Förbandsskåpet är rejält utrustat med bland annat förband, fingertoppsplåster, brännskadekompresser, ögonskölj och räddningsfilt.

Förbandslådor/väskor

För folk i rörelse finns första hjälpen-förbandslådor och väskor som ett bra komplement till fasta stationer. Placera väskan eller lådan i till exempel en servicebil eller på en annan tillfällig arbetsplats.