First Responder – Din måste-ha första hjälpen vagn på varje byggarbetsplats

För att garantera en säker och effektiv arbetsmiljö på byggarbetsplatser har vi utvecklat First Responder – den optimala förstahjälpenvagnen uppfyller alla krav och behov.

Anlitade av de bästa inom branschen

Uppfyll arbetsmiljöverkets krav med våra förstahjälpen vagnar

Varje byggarbetsplats har unika risker, och det är avgörande att ha tillgång till rätt verktyg vid en nödsituation. Våra vagnar tillhandahåller allt som krävs, från brandsläckare till första hjälpen-material och ögondusch. Genom att köpa första hjälpen vagn från oss säkerställer du snabb och korrekt hjälp när varje sekund räknas.

Fördelarna med att välja first responder

Vår First Responder förstahjälpen vagn är mer än bara en förvaringslösning för nödsituationer. Det är en kombination av genomtänkt design, kvalitet och användarvänlighet som gör den till den ultimata säkerhetskompanjonen på din byggarbetsplats. Låt oss djupdyka in i några av dess framstående fördelar:

Mångsidig och mobil

Tack vare den robusta designen med högkvalitativa hjul kan First Responder snabbt flyttas vid behov. Dess lätta konstruktion kombinerad med stabilitet gör den idealisk för byggplatser, enkel att ta med till nästa projekt och enkel att underhålla med nytt material.

Skräddarsydd för byggarbetsplatser

Våra första hjälpen vagnar är inte en ‘en-storlek-passar-alla’-lösning. De är specialdesignade med tanke på byggarbetsplatsens unika krav. Från det robusta höljet som tål tuffa väderförhållanden till de noga utvalda första hjälpen-produkterna, allt är skräddarsytt för byggindustrin.

Tydligt och användarvänligt interface

En nödsituation är ingen tid för förvirring. Därför har vi gjort vår vagn så intuitiv som möjligt. Varje komponent är klart märkt, och tillgängligheten av varje artikel garanterar att även någon oerfaren kan använda den effektivt.

Långvarig och kostnadseffektiv

Att köpa första hjälpen vagn kan initialt verka som en större investering, men med tanke på vagnarnas gedigna design, hållbarhet och återanvändning möjlighet blir det en kostnadseffektiv lösning i det långa loppet. Dessutom, med möjligheten att enkelt köpa refill, garanterar du att din vagn alltid är redo när den behövs som mest.

Första hjälpen & brandskydd på hjul!

Vi är stolta över att kunna bidra till att öka säkerheten, tryggheten och estetiken på byggarbetsplatser över hela Skandinavien med våra första hjälpen-vagnar.
Med tusentals sålda vagnar har vi framgångsrikt hjälpt till att förbättra arbetsmiljön och möta kraven från arbetsmiljöverket på många byggarbetsplatser.

Våra första hjälpen-vagnar har fått enastående positiv feedback från våra kunder och återförsäljare, vilket bekräftar att de verkligen lever upp till era önskemål och dessutom överträffar kraven från arbetsmiljöverket.

Har du en gång använt våra vagnar kommer du ej vilja vara utan.

Beställ här, vi erbjuder snabb leverans.

Har ni ett byggprojekt på gång, är du välkommen att kontakta oss så tar vi fram en anpassad offert som motsvarar era specifika önskemål.

Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss på:

Tel: 0300 – 32 39 00
Mail: info@hedesafety.se

Första hjälpen-vagn till din arbetsplats

En första hjälpen-vagn innehåller det ni behöver för att säkra upp byggarbetsplatsen enligt Arbetsmiljöverkets krav kring första hjälpen och brandskydd. Vagnen är designad på ett sätt som gör den smidig att flytta med sig vid behov. Den röda färgen gör den synlig och tydlig för alla som finns i närheten.

Hos oss kan du köpa första hjälpen-vagn

Att ha första hjälpen på arbetsplatsen, speciellt på en byggarbetsplats, är väldigt viktigt för att alla medarbetare ska känna sig trygga om olyckan skulle vara framme. Eftersom den går på hjul är den enkel att flytta runt och flytta på vid eventuella ytskiktsarbeten.

Exempel på vad en vagn med första hjälpen-utrustning kan innehålla:

 • Ögondusch/spray
 • Första hjälpen-tavla
 • Plåster
 • Bandage
 • Brännskadeartiklar
 • Sårtvätt
 • Brandsläckare
 • Brandfilt

Hos oss på HEDE Safety kan du köpa din första hjälpen-vagn.

  Kontakta oss


  Vanliga frågor och svar (FAQ)

  Idag är det mycket material som kasseras efter ett byggprojekt. Kan materialet nyttjas på flera byggarbetsplatser finns det mycket att vinna såväl ekonomiskt som ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi vet att våra vagnar kan genomleva många projekt och respekteras tillräckligt för att inte åka i bingen efter projektet slut. När det kommer till användning så är det enkelt att flytta på vagnen vid arbeten med ytskikt och smidiga att hantera vid flytt till nytt projekt. Dessutom är vagnarna väl synliga och tydliga vilket kan vara direkt livsavgörande.

  Ja alla våra vagnar levereras kompletta med första hjälpen material, ögondusch och brandsläckare. Utformade efter arbetsmiljöverkets krav på byggarbetsplats.

  Vi säljer såklart även allt påfyllningsmaterial för alla våra vagnar, det går också att hitta visst material hos andra återförsäljare. 

  Kontakta oss för en offert, så ser vi över bästa lösning och pris för er!

  Ja, vagnarna är designade med robusta hjul för att kunna hantera olika typer av terräng på byggarbetsplatser.

  Refill måste föranledas på användningen, men det rekommenderas att regelbundet kontrollera vagnens innehåll och uppdatera när det behövs.

  Vagnarna levereras kompletta med allt material såsom första hjälpen, ögondusch och brandsläckare.
  Vagnarna packas max 3 st per pall. Kontakta oss om ni har fler frågor gällande frakt.