Digital service

Det enklaste sättet att underhålla din första hjälpen- och säkerhetsutrustning

Kostnadseffektivt, tidssparande och väldigt enkelt!

Idag kan man redan gå till läkaren digitalt, så varför skulle underhåll av första hjälpen- och skyddutrustning behöva vara svårare?

Du sparar både tid och pengar, är rätt utrustad och har kontroll på kostnader och behov hela vägen.

Tiden som ditt skyddsombud behöver lägga ner för underhåll blir minimal i jämförelse med traditionella metoder och du blir dessutom bättre rustad än någonsin, snabbt och till rätt pris.

Det finns två sätt att gå tillväga med digital service.

Webbshopen – Alltid öppen

Mindre underhållsbehov – Du kanske vet precis vad du behöver och vill enkelt inhandla snabbt och enkelt. Då går det smidigt att göra det via vår webbshop som är öppet dygnet runt.

Här finns allt ni behöver, tillgängligt när det passar dig. Beställer ni dessutom liknande produkter ofta, så finns historik kvar på er inloggning, och det går då ännu snabbare genom att använd “köp igen”-funktionen.

Sökfunktion, tydliga kategorier och full kontroll hela vägen.

Digital service

Har ni flera områden att se över? Ni kanske inte riktigt vet vad som behöver finnas i er verksamhet eller vad som behöver fyllas på, Lugn. Vi hjälper er att få ordning på allt minst lika snabbt.

Fram med telefonen och ta en bild, maila de bilderna till oss på info@hedesafety.se och få direkt ett offertförslag med vad som bör finnas eller fyllas på. Finns det flera platser kan det vara bra att namnge dem. Då blir processen ännu tydligare att följa hela vägen från bild till leverans och åtgärd.

Finns det frågor eller specifika önskemål så skriv med dem så tar vi det i beaktning till offertförslaget.

Ni får tillbaka ett konkret förslag på produkter till respektive station med Artikelnummer, vilka artiklar som rekommenderas och pris. Redo att detaljgranskas.

Ni svarar sedan ifall ni önskar ta bort eller lägga till någon artikel så utformningen blir precis så som ni önskar. Vill ni gå vidare kan ni lägga den beställningen till oss genom att svara på mailet eller använda underlaget för att själva skapa en inköps order.

Normal leveranstid på produkterna är 1-2 dagar.

Svårare behöver det inte vara, Testa själv, upp med telefonen så får du löst surdegen redan innan arbetsdagen är slut.

Vi finns här för support via telefon, mail eller chatt. (vardagar 7-16)

Vi hjälper gärna till med alla typer av frågor eller funderingar.

Testa du också!

0300-32 39 00

info@hedesafety.se

(Exempelbilder från kunder)

 

    Kontakta oss