Cederroth första hjälpen/First Aid-produkter är en vanlig syn på arbetsplatser över hela Sverige. Företaget har en lång erfarenhet av att tillverka utrustning för akuta situationer och produkter som är enkla att använda för alla. Hede Safety har valt att lyfta fram Cederroth första hjälpen-produkter just på grund av att företaget utvecklar innovativa produkter av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha olika typer av första hjälpen-kit från Cederroth, refill-produkter och skyddspaket i vårt sortiment.

Vad är Cederroth?

Cederroth har sedan 70-talet tillverkat och utvecklat produkter och utrustning för nödsituationer. Cederroth First Aid vänder sig till arbetsplatser inom till exempel byggsektorn, tillverkningsindustrin, restaurang- och livsmedelsbranschen, logistikbranschen samt skolor och kontor.

Exempel på ett första hjälpen-kit från Cederroth

Första hjälpen-kit från Cederroth (XL-väska) innehåller produkter som bland annat hjälper till att:  

  • stoppa blödningar
  • desinficera sår
  • lägga om olika typer av sår
  • rengöra ögonen från skadliga och irriterande ämnen
  • lindra brännskador
  • underlätta vid hjärt- och lungräddning
  • undvika medicinsk chock.

Cederroth Första Hjälpen-väska XL innehåller även sax, pincett och handskar för att det ska vara möjligt att upprätthålla en god hygien. 

Första Hjälpen-kit från Cederroth finns även i mindre storlekar som är anpassade efter att förvaras i till exempel en servicebil. Alla första hjälpen-kit från Cederroth håller dessutom bra i kyla och du behöver inte oroa dig för att produkterna ska frysa och inte kunna användas vid en nödsituation.

Cederroth första hjälpen-tavlor

Vid en nödsituation är det viktigt att alla på arbetsplatsen vet var akututrustningen finns och att det finns skyltar och uppmärkning. Då är en första hjälpen-tavla/station ett bra val. Cederroth första hjälpen-tavla går smidigt att sätta upp på en väl synlig plats i lagret, restaurangköket eller verkstaden. 

Det finns första hjälpen-stationer/tavlor för alla typer av behov:

  • En mindre tavla med utrustning för att lägga om mindre sår: Cederroths minitavla
  • En station med produkter som täcker de allra flesta nödsituationerna: Cederroths First Aid station
  • Första Hjälpen Burn Station som innehåller produkter för att främst ta hand om brännskador. Den stationen riktar sig exempelvis till restaurang- och livsmedelsbranschen

Cederroths First Aid tavlor och skåp är enkla att fylla på med refillpaket som köps separat. Med en refillnyckel som endast vissa personer ansvarar över minskar även svinnet på arbetsplatsen.

Cederroth plåster ー små förband av hög kvalitet

Cederroth har plåster för de allra flesta situationerna. I sortimentet finns till exempel de blå, detekterbara plåstren som passar speciellt bra för arbetsplatser inom livsmedelsindustrin och restaurangbranschen. Den blå färgen gör det lätt att se om förbandet har hamnat i någon form av mat eller dryck, plåstret kan även upptäckas av de flesta metalldetektorerna som används inom branschen. Cederroths plåster är enkla att applicera och smidiga att använda, och genom innovativa plåsterautomater blir det mer hygieniskt och minskar svinnet. Plåsterautomaterna är designade för att det ska vara enkelt att ta plåster utan att smutsa ner resten av förbanden och göra det möjligt att sätta på ett plåster med endast en hand. Automaterna innehåller allergitestade plåster av hög kvalitet i både textil och vattenfasta material.

Håll arbetsplatsen trygg och säker med Första Hjälpen-produkter

Genom att skaffa en första hjälpen-station kan du säkra din arbetsplats och skydda dina anställda. På så sätt kan ni hjälpas åt att ta hand om skador och rädda liv om olyckan skulle vara framme. Hede Safety är specialiserad på skyddsutrustning och första hjälpen-produkter för företag. Hos oss kan du köpa Cederroth First Aid–produkter och även trygga den dagliga verksamheten. 

Vi har även ett brett sortiment av skyddskläder som t ex: förkläde-utan-arm, blå skoskydd eller skyddshandskar. 

Har du frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss.