Cederroth first aid-produkter är en vanlig syn på arbetsplatser över hela Sverige. Företaget har en lång erfarenhet av att tillverka utrustning för akuta situationer som är enkel att använda för alla. Hede Safety har valt att lyfta fram Cederroth första hjälpen just på grund av att företaget utvecklar innovativa produkter av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha olika typer av första hjälpen-kit från Cederroth, refillprodukter och skyddspaket i vårt sortiment.

Vad är Cederroth?

Cederroth har nära 50 års erfarenhet av att tillverka utrustning för nödsituationer. Cederroth first aid vänder sig till arbetsplatser inom till exempel byggsektorn, tillverkningsindustrin, restaurang- och livsmedelsbranschen, logistikbranschen samt skolor och kontor.

Det här innehåller ett första hjälpen-kit från Cederroth

När du väljer första hjälpen-kit från Cederroth i storlek XL kan du vänta dig produkter som bland annat hjälper till att:

 

  • stoppa blödningar
  • desificera sår
  • lägga om olika typer av sår
  • rengöra ögonen från irriterande ämnen
  • lindra brännskador
  • underlätta vid hjärt- och lungräddning
  • undvika medicinsk chock.

Cederroth första hjälpen-kit XL innehåller även sax, pincett och handskar för att det ska vara möjligt att upprätthålla en god hygien. Första hjälpen-kitet är enkelt att ta med sig och går att förvara i exempelvis en bil. Alla förvaringsenheter för första hjälpen-kit från Cederroth håller dessutom bra i kyla, och du behöver inte oroa dig för att produkterna ska frysa och inte kan användas vid en nödsituation.

Placera Cederroth första hjälpen-tavlor där behovet är som störst

Vid en nödsituation är det viktigt att alla på arbetsplatsen vet var akut-utrustningen finns. Då är en första hjälpen-tavla/station ett bra val. Cederroth första hjälpen-tavla går smidigt att sätta upp på en väl synlig plats i lagret, restaurangköket eller verkstaden. 

Det finns första hjälpen-stationer/tavlor för alla typer av behov.

  • En mindre tavla med utrustning för att lägga om mindre sår.
  • En station med produkter som täcker de allra flesta nödsituationerna
  • En första hjälpen-tavla som innehåller produkter för att främst ta hand om brännskador. Den stationen riktar sig exempelvis till restaurang- och livsmedelsbranschen.

Om det finns en Cederroth first aid station går det enkelt att fylla på den med hjälp av en refillnyckel som också gör att svinnet på arbetsplatsen minskar.

Cederroth plåster ー små förband av hög kvalitet

Cederroth har plåster för de allra flesta situationerna. I sortimentet finns till exempel de blå, detekterbara plåstren som passar speciellt bra för arbetsplatser inom livsmedelsindustrin och restaurangbranschen. Den blå färgen gör det lätt att se om förbandet har hamnat i någon form av mat eller dryck,  plåstret kan även upptäckas av de flesta metalldetektorerna som används inom branschen. Cederroths plåster är enkla att applicera och smidiga att använda, och genom innovativa plåsterautomater blir det mer hygieniskt och minskar svinnet. Plåsterautomaterna är designade för att det ska vara enkelt att ta plåster utan att smutsa ner resten av förbanden och göra det möjligt att sätta på ett plåster med endast en hand. Automaterna innehåller allergitestade plåster av hög kvalitet i både textil och vattenfasta material.

Håll arbetsplatsen trygg och säker med första hjälpen-produkter

Hede Safety är specialiserad på skyddsutrustning och första hjälpen-produkter för företag. Hos oss kan du köpa Cederroth first aid–produkter och även trygga den dagliga verksamheten genom att köpa förkläde-utan-arm, blå skoskydd eller skyddshandskar. Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

 

Källa: https://www.cederroth.com/