Cederroth first aid ー produkter för nödsituationer

Cederroth first aid-produkter är en vanlig syn på arbetsplatser över hela Sverige. Företaget har en lång erfarenhet av att tillverka utrustning för akuta situationer som är enkel att använda för alla. Hede Safety har valt att lyfta fram Cederroth första hjälpen just på grund av att företaget utvecklar innovativa produkter av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha olika typer av första hjälpen-kit från Cederroth, refillprodukter och skyddspaket i vårt sortiment.

Vad är Cederroth?

Cederroth har nära 50 års erfarenhet av att tillverka utrustning för nödsituationer. Cederroth first aid vänder sig till arbetsplatser inom till exempel byggsektorn, tillverkningsindustrin, restaurang- och livsmedelsbranschen, logistikbranschen samt skolor och kontor.

Det här innehåller ett första hjälpen-kit från Cederroth

När du väljer första hjälpen-kit från Cederroth i storlek XL kan du vänta dig produkter som bland annat hjälper till att:
  • Stoppa blödningar.
  • Desificera sår.
  • Lägga om olika typer av sår.
  • Rengöra ögonen från irriterande ämnen.
  • Lindra brännskador.
  • Underlätta vid hjärt- och lungräddning.
  • Undvika medicinsk chock.
Kitet innehåller även sax, pincett och handskar för att det ska vara möjligt att upprätthålla en god hygien. Första hjälpen-kitet är enkelt att ta med sig och går att förvara i exempelvis en bil.

Placera Cederroth första hjälpen-tavlor där behovet är som störst

Vid en nödsituation är det viktigt att alla på arbetsplatsen vet var akut-utrustningen finns. Då är en första hjälpen-tavla/station ett bra val. Cederroth första hjälpen-tavla går smidigt att sätta upp på en väl synlig plats i lagret, restaurangköket eller verkstaden. Det finns första hjälpen-stationer/tavlor för alla typer av behov. 
  • En mindre tavla med utrustning för att lägga om mindre sår.
  • En station med produkter som täcker de allra flesta nödsituationerna
  • En första hjälpen-tavla som innehåller produkter för att främst ta hand om brännskador. Den stationen riktar sig exempelvis till restaurang- och livsmedelsbranschen.
Alla större Cederroth first aid-tavlor går enkelt att fylla på med hjälp av en refillnyckel som också minskar svinnet på arbetsplatsen.

Cederroth plåster ー små förband av hög kvalitet

Cederroth har plåster för de allra flesta situationerna. I sortimentet finns till exempel de blå, detekterbara plåstren som passar speciellt bra för arbetsplatser inom livsmedelsindustrin och restaurangbranschen. Den blå färgen gör det lätt att se om förbandet har hamnat i någon form av mat eller dryck,  plåstret kan även upptäckas av de flesta metalldetektorerna som används inom branschen. Cederroth har även innovativa plåsterautomater. Plåsterautomaterna är designade för att det ska vara enkelt att ta plåster utan att smutsa ner resten av förbanden och göra det möjligt att sätta på ett plåster med endast en hand. Automaterna innehåller allergitestade plåster av hög kvalitet i både textil och vattenfasta material.

Håll arbetsplatsen trygg och säker

Hede Safety är specialiserad på skyddsutrustning och första hjälpen-produkter för företag. Hos oss kan du köpa Cederroths produkter och även trygga den dagliga verksamheten genom att köpa förkläde-utan-arm, blå skoskydd eller skyddshandskar. Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss. Källa: https://www.cederroth.com/
Till toppen