Blå Plåster 75 x 25 mm – TOBIN

320.00 kr (exkl moms)

Artikelnummer: 3491

TOBIN Blåplåster

  • 150 st Plåster per förpackning
  • Sterilt förpackade
  • Metalldetektering
  • Lätt att upptäcka visuellt vid mathantering
Artikelnr: 3491 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Blå Plåster från TOBIN

Tobins Blå Plåster är ett högkvalités, latexfri, hypoallergeniskt, visuellt och metalldetekterbart plåster som är specifikt designat för mat och livsmedelsindustrin men också för industrier.

Visuellt och metalldetekterbart blå plåster

Tobins visuella plåster har flera olika attribut. Först och främst den blåa färgen, som är den enda färgen som inte förekommer naturligt i maten, vilket gör det lättare att upptäcka.

Den andra funktionen är förmågan att plåstret upptäcks där metalldetekteringsutrustningen är i drift.

Ett kvalitativt sårunderlag

En präglad sårkudde som ordnar en överlägsen sårhantering genom att samla upp blod och exsudat (sårvätska) i den absorberande sårkudden.

Den superabsorberande sårkudden minimerar därför antalet plåsterbyten och fortsätter med att skydda såret från ytterligare skador som te.x infektioner.

Plåstret lämnar sårskadan rent och bekvämt medans den icke-vidhäftande filmen minskar på smärtan och traumat vid utbyte av plåster.

SupaBond™ Lim

Plåstrets lim är exklusivt konstruerat för enastående vidhäftning. Plåstret ger därför en säker vidhäftning över såret och förhindrar lyft eller kantrullning på plåstret.

På grund av de unika specifikationerna för film och lim gör att oavsett hur våt, ångfylld eller varm miljön än blir, kan vi garantera att denna produkt inte kommer att separeras från produktens bärare.

Mått: 75 x 25 mm

Finns även i fingertoppsvarianter!


Övriga produkter

Till toppen